Echipa

CMP Lawyers > Echipa

ECHIPA

CMP-team

Echipa CMP

 

La CMP ne mândrim cu faptul că avem o abordare directă în comunicare. Este lipsit de importanță dacă discutăm între noi sau cu clienții noștri – formulările circulare și limbajul complicat nu ne caracterizează. Să ne susținem reciproc este un spirit puternic la CMP și credem cu adevărat că astfel ne putem atinge eficient deopotrivă scopurile individuale și cele comune. Prețuim și recunoaștem competența individuală dar și spiritul de echipă autentic. Atmosfera în echipă este una relaxată și nu facem judecăți de valoare cu privire la opiniile sau credințele colegilor noștri. Desigur, avem constant dispute profesionale, dar nu le lăsăm niciodată să afecteze spiritul de echipă.

Adrian Manolache

Asociat coordonator

Co-fondator și coordonatorul CMP. Se dedică cu precădere fiecărei laturi a dreptului concurenței. Adrian se implică totodată în proiecte de natură fiscală, dreptul muncii, M&A, dezvoltări imobiliare, contracte comerciale, în cadrul unor industrii diverse.
Citește mai mult

Simona-Cătălina Manolache

Avocat asociat

Avocat asociat și specialistul CMP în dreptul muncii, corporate și achiziții publice, cu un nou interes pe accize și aspecte fiscale legate de produsele din tutun și nu numai.

Citește mai mult

SĂ LUCREZI CU NOI ESTE UȘOR