Simona-Cătălina Manolache

CMP Lawyers > Echipa > Simona-Cătălina Manolache

Simona

CĂTĂLINA

MANOLACHE

Simona-Manolache-profile

Simona este înscrisă în Baroul București din 2004 și are un master in dreptul afacerilor obținut în 2008. Și-a început și dezvoltat constant cariera în una dintre firmele de avocați cu o lungă istorie pe piața avocaturii din România. Împreună cu CMP de la începuturile sale din 2013, ea a venit aici cu toată expertiza sa profesională și de management al clientului în special în aria dreptului muncii și din 2016 a devenit avocat asociat în CMP. Principalele sale arii de expertiză sunt consultanța în dreptul muncii, în procedurile de achiziții publice, contracte, corporate și compliance într-o arie largă de industrii. Simona a cunoscut provocările adaptării clienților CMP la noile reguli privind fabricarea, prezentarea și vânzarea produselor din tutun, dobândind expertiză în ce privește consultanța juridică în legislația aplicabilă produselor din tutun, inclusiv accize, publicitate și marketing în industria tutunului.

REALIZĂRI

Pregătirea documentației de succes și asistarea în procedura de achiziție publică organizată de OMV Petrom SA, pentru companii românești și multinaționale care activează în domeniul gazelor și industriei petroliere, întreținere și alte servicii și achiziții de bunuri, în anii 2013, 2014, 2015, 2017

  • ”Aplicarea criteriilor de performanță la evaluarea salariaților în sistemul MBO – Management by Objectives” în Legal Magazin, nr. 4, 2014, p. 42.
  • Asistarea unei filiale locale a unei companii multinaționale în procesul de disponibilizări colective în 2012.
  • Asistarea unei filiale locale a unei companii japoneze de renume din domeniul ingineriei și construcțiilor civile în proceduri sensibile legate de cererile de permise de muncă și de rezidență în 2012.
  • Asistarea unei companii multinaționale din industria tutunului în procedura de concediere colectivă, mai mult de 120 de angajați, în 2010.
  • Prezentarea “Concedierea individuală și colectivă” – speaker în cadrul “Contractul individual de muncă – ghid practic. Atelier, 21-28 noiembrie 2008” organizat de Avocatnet.ro.
  • Experiență relevantă câștigată cu ocazia: participare la due diligence juridic cu accent pe aspectele de dreptul muncii pentru achiziționarea companiei Dacia Automobile Craiova de către compania Ford în 2008; participare la due diligence juridic în cadrul achiziției de active între Petrom Services SA și o companie multinațională în 2008; participare la due diligence juridic pentru exproprierea terenurilor pentru Autostrada Constanța-Cernavodă în 2008.

SĂ LUCREZI CU NOI ESTE UȘOR