Andreea Covrig

CMP Lawyers > Echipa > Andreea Covrig

ANDREEA

COVRIG

Andreea-Covrig-profile

Andreea a luat contact cu o sferă largă a profesiilor juridice, dar cu toate acestea ea a ales avocatura, nu doar fiindcă este o profesie care te provoacă zi de zi să găsești soluții optime diverselor probleme juridice și să îți actualizezi în permanență cunoștințele pe care le deții, dar și pentru că, fiind o activitate care se fundamentează pe relațiile interumane, te ajută să înțelegi mai bine oamenii și să fii atent la nevoile lor. Condusă de un neclintit simț etic, Andreea este ferm convinsă că dictonul “scopul scuză mijloacele” nu ar trebui să ghideze practicile acestei profesii.

REALIZĂRI

Andreea este membră a Baroului București din anul 2018, iar aria sa principală de interes este dreptul proprietății intelectuale, o ramură care îmbină fericit știința dreptului cu inovația, creativitatea și progresul uman. Alte domenii ale dreptului în care manifestă interes, implicându-se în proiectele CMP, sunt contractele civile și comerciale, dreptul fiscal, dreptul concurenței și dreptul muncii.

Andreea a aplicat cunoștințele dobândite în Facultatea de Drept cu ocazia

desfășurării activităților de practică juridică în societăți de avocatură, dar și în cadrul instituțiilor publice, a participat la concursuri, sesiuni de comunicări științifice și procese simulate desfășurate în sfera dreptului privat în special drept civil și drept comercial, activități care au ajutat-o să își configureze o perspectivă realistă asupra profesiei de avocat.

Andreea vorbește limba engleză și își perfecționează comunicarea în limba franceză.

SĂ LUCREZI CU NOI ESTE UȘOR